Ibiza villas

 

Ibiza Villas

EN | NL | IT | DK

 

Click for Ibiza, Spain Forecast

Vejr og klima på Ibiza

Ibiza har et relativt mildt klima året rundt. I løbet af året nyder Ibiza et gennemsnit af 300 solskinsdage, med 5 timers sol per dag om vinteren og mere end 10 timer per dag om sommeren. Luftfugtigheden ligger konstant på ca. 70 pct. igennem hele året. Diagrammerne nedenfor illustrerer maksimums- og gennemsnitstemperaturer og solskinstimer fordelt på de forskellige måneder.

Ibiza: Maksimums- og gennemsnitstemperaturer og solskinstimer per dag fordelt på måneder

Ibiza max air temperature per month Ibiza hours of sun per day per month
Ibiza average water temperature per month Ibiza average air temperature per month

Sommer - maj til oktober

Sommersæsonen og de første rigtig varme stranddage begynder i maj. Sommeren på Ibiza er varm og tør - mellem juni og september falder der næsten ingen regn. I august og september stiger temperaturen til over 30 grader, og med vandtemperaturer på 25-27 grader, et paradis for strandentusiaster.

Beklædning

  • Maj, juni og september - Om aftenen kan det være nødvendigt med en trøje eller tynd jakke, specielt hvis det blæser.
  • Juli og august - Den meget varme sæson starter. Fint med t-shirt, kortærmet skjorte og shorts. Tynde bomuldsbukser er populære blandt lokalbefolkningen.
  • Oktober - Pak en trøje og en jakke - bedst at være på den sikre side, da der kan være dage med regn og blæst, når temperaturen falder til 17 grader!

Vinter - November til april

Ibiza har et bemærkelsesværdig mildt klima - også om vinteren falder temperaturen sjældent til under 0 grader. Sne er en sensation, og børnene gemmer snebolde i uger ved at komme dem i fryseren!

Fra november til april er den gennemsnitlige dagstemperatur på omkring 15 grader - når solen kommer frem, kan temperaturen dog hurtigt stige til 25 grader.

Det kan regne - men generelt ikke i mere end 3 dage ad gangen (det er i det mindste, hvad de lokale siger!). Resten af tiden skinner solen fra en skyfri himmel.

Man kan ikke bade om vinteren på Ibiza, selvom man på solrige dage kan finde masser af soldyrkere på stranden, hvoraf mange også vinterbader!

Ibiza om vinteren er mere et sted for gåture langs stranden, sport og ture rundt på øen. Et godt sted at oplagre noget af den gode D-vitamin, som kroppen har brug for (fra de mange solskinstimer!).

Vinteren på Ibiza er faktisk mere solrig og varm end på Mallorca, hvilket gør det til en glimrende sted at besøge om vinteren. Man skal dog huske at pakke noget varmt tøj, eftersom ikke alle huse og hoteller har centralvarme.

Til gengæld har vinter-besøgende øen for sig selv - smukke, øde strande, uden liggestole eller parasoller til at ødelægge udsigten, og den fantastiske følelse af fred og ro, som Ibiza er så kendt for.

 
Click for the Ibiza sunsets seen from the villa
Click to see the terraces of this Ibiza villa.
Click to see the living room
Click to see the kitchen
Click to see the 3 bedrooms
Click to see the 3 bathrooms

 

 
About us | The Villa | Links
2004-2013 - © - MyIbizaVilla.com
powered by sitestepper
Page made
by Sitestepper - 4.1.0.10108.