Ibiza villas

 

Ibiza Villas

EN | NL | IT | DK

 

Las Dalias

Joan Marí Juan åbnede baren Las Dalias i 1954, samtidig med fejringen (fiestas) af Sant Carles de Peralta (Santa Eularia des Riu). De første år varierede aktiviteterne på stedet fra store festarrangementer til turist-barbecues og diverse shows. I firserne tog Joan Marís søn, der blandt venner er kendt som "Juanito", over efter sin far. Gårdhaven blev forvandlet, og Hippiemarkedet blev startet og er i dag et af de mest besøgte på øen. Markedet har sammen med andre faktorer, fx stiftelsen af pladestudiet "Estudios Mediterráneo" i nabolaget Sant Joan, tiltrukket en lang liste af kendte mennesker til Las Dalias, som fx Nina Hagen, Mike Oldfield og Ron Wood fra Rollings Stones. "La Sala" i Las Dalias blev omdrejningspunktet for Rock & Roll og var med til at markere den tidsalders historie.

Efter firserne blev de musikalske aktiviteter færre, og der blev lagt vægt på Hippiemarkedet. Ligeledes blev der iværksat et julemarked og forskellige udstillinger og antikvitetsauktioner.
I dag leder den forhenværende canadiske musiker, Chris Gonzalez, baren, og han har igen sat musik på programmet i "la Sala", med koncerter udført af lokale- og spanske grupper.

Hippiemarkedet, der samler alle øens kunsthåndværkere, holder åbent hver lørdag fra 10-20, april til oktober. Markedet er en af hovedattraktionerne i Sant Carles de Peralta og bliver stadig besøgt af mange berømte kunstnere, som besøger Las Dalias for at købe originalt kunsthåndværk af høj kvalitet, eller blot for at tilbringe en skøn dag udenfor og nyde øens køkken eller de friskpressede frugtjuicer, som fås i gårdhaven.

Las Dalias ligger 10 minutters kørsel fra villaen.
http://www.lasdalias.com/
ibiza hippy with flute hippy market 10 minutes from villa to rent tea room at the hippy market

Namaste

Startede for 5 år siden som en fest for venner på Ibiza. I dag er Namaste Experience en fest for alle, som har lyst til at deltage i skabelsen af en verden fyldt med farver, musik, bevidsthed og kærlighed.

Fri for religiøse og politiske undertoner, inviterer Namaste alle til at forenes i tolerance og kreativitet, i skønhed og kærlighed, og opleve en fusion af etnisk musik, eksotisk mad og optræden sammensat af Merel, Alok, Jon Michell og Bamboo.

Namaste løber af stablen hver onsdag i Las Dalias.

http://www.namaste-ibiza.com

every Wednesday evening namaste party near your villa logo namaste cd cover
 
Click for the Ibiza sunsets seen from the villa
Click to see the terraces of this Ibiza villa.
Click to see the living room
Click to see the kitchen
Click to see the 3 bedrooms
Click to see the 3 bathrooms

 

 
About us | The Villa | Links
2004-2013 - © - MyIbizaVilla.com
powered by sitestepper
Page made
by Sitestepper - 4.1.0.10108.